Концепція неоліберального консерватизму в контексті постоталітарних трансформаційних процесів в Україні - Мойсієнко, В.М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
В статті автор акцентує увагу на концепції неоліберального
консерватизму, яка об’єднує позитивні риси двох основних та найбільш
фундаментальних ідеологій – консерватизму та лібералізму. На думку
автора, ця концепція може претендувати на роль політичної ідеї в процесі
реформування державно-правової моделі в Україні.