Вплив глобалізації на трансформацію імперської стратегії Китаю - Вєтринський, І.М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Автор розглядає аспекти впливу глобалізаційних чинників на внутрішню
та зовнішню політику Китаю і обґрунтовує висновок про економічно вдалу
позицію влади КНР в нинішніх умовах