Конституційний процес в оцінках суспільства, експертів і політиків - Томенко, М.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Доповідь присвячена місцю та ролі різних груп у процесі змін до Основного закону. Аналізуються наявні тенденції розгляду конституційних змін в середовищі політиків та експертів, а також дані досліджень громадської думки. Обґрунтовується висновок про необхідність конструктивної співпраці політиків, експертів і громадськості на шляху до розробки і прийняття нової редакції Конституції України.