Вплив позачергових парламентських виборів на партійні структури (на прикладі Донецької області) - Майборода, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглянуто ставлення основних політичних партій
Донецької області до розпуску Верховної Ради України та
призначення позачергових парламентських виборів, а також їх
участь у виборчій кампанії 2007 року. Проаналізовано виборчі списки
політичних партій з точки зору представленості у них Донеччини
і результати голосування 30 вересня 2007 року по області. The author of the article reviews an attitude of main political parties
of Donetsk region to dissolution of Verkhovna Rada of Ukraine, setting
extraordinary parliamentary elections and their participation in election
campaign in 2007. He also analyses electoral lists of political parties
viewing representation of Donetsk region among them and the results
of voting in September 30, 2007 in the region.