Політичне реформування на рівні місцевих спільнот - Рибалка, С.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті висвітлюється еволюція поглядів на сутність та
перебіг реформ у політичній сфері. Особливо звертається увага на
їх концептуальне обґрунтування на місцевому рівні. In the article the evolution of looks to essence and run across
reforms in a political sphere is studied. Special attention is paid on
their conceptual substantiation at local level.