Державна підтримка патріотичного виховання молоді - Чупрій, Л.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізується діяльність державних та громадянських інституцій у здійсненні патріотичного виховання молоді. Зазначається, що патріотичне виховання є одним із головних пріоритетів гуманітарної політики держави. In the article activity of state and civil institutes is analyzed after realization of patriotic education of young people. It is marked that national education is one of the main priorities of humanitarian policy of the state.