Вибір стратегічного вектора іміджевої політики держави - Качинська, Н.О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Аналізується проблема іміджевого позиціонування держави на
міжнародній арені в сучасних умовах розвитку світового соціуму
в контексті використання теоретико-методологічних досягнень
стратегічного планування та управління. Пропонується спроба
визначення стратегічного вектора іміджевої політики держави
за допомогою SWOT-аналізу на прикладі України. The problem of a state image creating on the international scene
under the current conditions of the world development is analyzed in
the context of modern theoretical and methodological approaches of
strategic planning and management. The attempt to stand the strategic
vector of country’s image-creating policy by means of SWOT-analysis
is made by the example of Ukraine.