Європейський Союз після Лісабонської угоди - Деменко, О.Ф. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізується вплив Лісабонського договору на
подальший розвиток Європейського Союзу. Визначаються
перспективи європейської інтеграції України у контексті змін, які
останнім часом відбулися як у Європейському Союзі, так і у нашій
державі. The article analyses the impact of the Lisbon Treaty for the further
development of the European Union, defines the prospects for European
integration of Ukraine in the context of changes that have recently taken
place in the European Union as well as in our country.