Великий Чорноморський регіон – втілення глобальної перспективи міжнародної політики України - Лозовицький, О.С. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Автор аналізує формування державної політики України в
сфері міжнародних відносин, що спирається на виважене розуміння
змін характеру глобальних перспектив та інтересів у процесі
перетворення геополітичної картини світу. The author analyzes forming of Ukrainian state policy in the
sphere of international relations based upon weighed understanding the
character of global perspectives’ changes and interests in the process
of changing of geopolitical pattern of the world.