Вплив глобалізаційних процесів на національну безпеку України - Шипілова, Л.М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті досліджено вплив глобалізаційних процесів на
національну безпеку держав та визначення пріоритетів для
України у проведенні зовнішньої і внутрішньої політики як суб’єкта
регіональної безпеки. The paper researches the influence of global processes on national
security of states and outlining the priorities for Ukraine in providing
foreign and internal policy as a subject of regional security.