Інституційний дизайн сучасної української політики: криза індентичності та конфлікт інтересів - Бунецький, Л.Л. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті досліджуються деякі аспекти сучасного
інституційного процесу, а також особливості трансформаційних
змін у системі політичних інститутів в умовах демократичного
транзиту України. Запропоновані деякі прикладні заходи щодо
якісних змін інституційної системи в Україні з позицій передового
світового досвіду. This article researches some aspects of modern institutional
process and pecularities of transformational changes in the system of
political institutes in conditions of democratic transit of Ukraine. The
author proposes some practical steps for the qualitative changes in the
system of institutional structure in Ukraine from the position of world’s
experience.