Роль громадянського суспільства у процесі легітимації політичної влади - Цокур, Є.Г. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджуються особливості легітимаційних процесів у
політичних системах за різних політичних режимів і роль у них
громадянського суспільства. The features of legitimation processes and civil society’s role at them
are explored in the political systems at the different political modes.