Проблема ефективності виборчих технологій та їх ресурсного забезпечення - Мокан, В.І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Виборчі технології розглядаються як сукупність дій суб’єкта
політики, спрямованих на досягнення визначеної мети. Важливою
характеристикою виборчих технологій є їхня ефективність як
співвідношення отриманого результату до ресурсних витрат.
Дослідження критеріїв ефективності виборчих технологій дасть
можливість вдосконалити процес їх впровадження та оптимізувати
їх ресурсне забезпечення. This article is dedicated to election technologies as a combination
of political subject’s activity, which aimed to reach determine target.
Important characteristic of election technologies is their effectiveness as
correlation of obtained results to the resources expenses. Researching
the effectiveness of election technologies will give an opportunity to
improve the process of their implementation and optimize their resources
supply.