Інформаційно-комунікаційний простір: поняття, сутність, структура - Дубас, О.П. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається поняття «інформаційно- комунікаційний простір», аналізуються його сутність і структура, а також пропонується його авторське визначення. Зіставляються різні підходи до розгляду понять «інформаційний простір», «комунікаційний простір». In the article the notion “information-communicative space” is considered, its entity and structure are analyzed and its authorial definition is also suggested. Different approaches to the consideration of the notions “information space”, “communicative space” are confronted.