Політичні ризики: зміст та особливості прогнозування - Петренко, І.І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядаються ризики як об’єкт політологічного аналізу. Окреслюються їхні структурні елементи, рівні та властивості, а також аналізуються особливості їх прогнозування. The political risks as an object of politological analysis are observed in the article. Their structural elements, levels and features are outlined. The features of the stages of political risk’s research are analyzed.