Інформаційна складова передвиборчої боротьби політичних партій - Семенюк, Т.Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Дослідження інформаційних ресурсів політичних партій
вимагає пильної уваги, особливо в контексті виборчих перегонів. У
статті проаналізовано роль ЗМІ у сучасних виборчих кампаніях,
можливості впливу на електоральну думку, а також висвітлено
основні стереотипи та методи інформаційної політики російських
мас-медіа в українських виборах. Researching the information resources of political parties needs
more attention especially in the context of election race. The article
examines the role of mass-media in modern election campaigns and the
ways of influence upon electoral opinion. The author also outlines basic
stereotypes and methods of Russian mass-media information policy in
Ukrainian elections.