Можливості та загрози реалізації стратегії європейської інтеграції України - Гнатюк, М.М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядаються можливості і загрози, які можуть постати перед Україною в процесі реалізації стратегії європейської інтеграції. Основний акцент у дослідженні зроблено на врахуванні досвіду країн, що вже приєднались до ЄС. The article examines the opportunities and threats that may face Ukraine in the process of European integration strategy. The author accentuated an experience of the countries that have already joined EU.