Інститут глави держави в контексті аналізу форми правління - Коваль, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Розглядається специфіка дослідження інституту глави держави
у контексті вивчення основних форм правління. Пропонується
історико-ретроспективний аналіз становлення і розвитку основних
форм державного правління та інституту глави держави. The paper studies the specificity of research the institute of head of
state in the context of examining the basic forms of government. The
author proposes historical retrospective analysis of the formation and
development of basic forms of government and institute of head of state.