Інформаційна взаємодія у полі сучасної політичної влади - Ковалевський, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Стаття присвячена теоретичному аналізу типів і форм
інформаційних інтеракцій у сучасних політичних системах.
Виділяються безпосередні та опосередковані типи інформаційних
взаємодій, які мають численні форми та моделі. Розглядаються
елементи політичних інтеракцій, які складають інфраструктуру
сучасної держави та підґрунтя її відносин з громадянами, їх
об’єднаннями, а також засобами масової інформації та комунікації. The article has a theoretical analysis of types and forms of
information interaction in modern political systems. The author selected
the direct and indirect types of information interactions, which have
many forms and models. He also considered the elements of political
interactions, which are the infrastructure of a modern state and the basis
of its relations with citizens, associations, media and communications.