Правова інституціалізація участі громадських організацій інвалідів у виробленні та прийняті рішень соціальної політики - Мойса, Б. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті проаналізовано правові засади участі громадських
організацій інвалідів у виробленні державної політики.
Зокрема, визначено принципи та проблеми створення дорадчо-
консультаційних інституцій та висвітлено створення та еволюцію
найбільш впливових із них. In the article the legal principles of public organizations of disabled
people participation in making state policy are analyzed. The problems
of public consultation institutes establishing are outlined, the evolution
of the most influential is depicted.