Соціальні наслідки неоліберальної моделі глобалізації - Перфільєва, А.; Письменна, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається вплив глобалізації на якісні
характеристики домінантного соціального типу особистості. The influence of globalization upon qualitative characteristics of
dominant social type of self are investigated in the article.