Біографічний наратив як складова політичного дискурсу - Олещук, П. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджена сутність біографічного наративу в політиці.
Запропоновано підхід щодо аналізу біографічних наративів як
основи для дослідження політичного дискурсу. Вивчено особливості
використання біографічних наративів у політичному дискурсі
сучасної України. In the article the essence of biographical narratives in politics is
investigated. The article deals with biographical narrative as a construct
for political discourse study. The author analyzed specific features of
use the biographical narratives in modern Ukrainian political discourse.