Соціальний аудит як інститут соціальної безпеки - Кисіль, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
До інституціональних елементів соціальної безпеки відносять доволі нове явище при становленні та корекції соціальної рівноваги у вигляді соціального аудиту. Дослідження соціального аудиту як інструменту ефективного регулювання соціально-трудових відносин, особливо в сучасних умовах, є актуальним питанням соціальної безпеки. Institutional elements of social security are a new phenomenon in becoming and correction of social equilibrium as a social audit.Research of social audit as an instrument of the effective regulation of social and labour relations, especially in modern terms, is an actual question of social security.