Становлення громадянського суспільства в Україні - Цокур, Є. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджуються особливості та проблематика громадянського
суспільства в сучасній Україні в контексті легітимаційних процесів
та суспільно-політичних змін. Features of civil society in modern Ukraine are explored in the context
of legitimation processes and socio-political changes.