Вибори як інструмент оновлення і трансформації політичної еліти України - Нікончук, Н. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Автор статті аналізує етапи становлення та трансформації
політичної еліти незалежної України. Також розглянуто чинники
впливу виборів на оновлення та селекцію політичної еліти України. The author of this paper analyzes the stages of becoming and
transformation of political elite of independent Ukraine. The factors
of influence of election on an update and selection of political elite of
Ukraine are also reviewed.