Міжнародний імідж України в контексті забезпечення захисту національних інтересів - Качинська, Н. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Розглядається міжнародний імідж сучасної України в контексті
проблеми забезпечення захисту національних інтересів держави.
Пропонується спроба обґрунтованого доказу наукової гіпотези про
те, що міжнародний імідж України не відповідає її національним
інтересам та створює загрозу її національній безпеці. Наводиться
аналіз експертних оцінок, звітів щодо моніторингу ЗМІ та даних
світових рейтингів. International image of Ukraine is studied in the context of the
problem concerning defense of the state’s national interests. The attempt
to prove the scientific hypothesis that current international image of
Ukraine endangers the state’s national interests and security is provided
on the basis of the analysis of experts’ evaluations, reports of massmedia
monitoring and world ratings indices.