Депутатський корпус: комунікативна еволюція чи регрес - Ганжуров, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Статтю присвячено висвітленню поетапного становлення
депутатського корпусу як політичної еліти України, у ході якого
важливу роль відіграє електоральний фактор. The article is devoted to research of phased becoming of deputy
corps as political elite of Ukraine in the making of which an electoral
factor plays the leading role.