Правовий аспект інформаційно-психологічної боротьби - Ноєвий, Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті аналізується інформаційне законодавство України
на предмет регулювання інформаційно-психологічної безпеки та
боротьби. This article analyzes information legislation of Ukraine for the
purpose of regulation of information-psychological security and struggle.