Вирішення мовно-політичних проблем у пострадянських державах - Савойська, С. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглянуто мовну політику держав пострадянського
простору та її наслідки. Проаналізовано проблему функціонування
російської мови як офіційної або другої державної наряду з
національними мовами у вищезазначених державах. In the article the language policy of the post-Soviet states and
its consequences are considered. The problem of Russian language
functioning as an official or another state language side by side with
national languages of above-mentioned states is analyzed.