Генезис інституту президентства в Україні: попередні підсумки президентської каденції В. Ющенка - Дем’яненко, Б. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті зроблена спроба проаналізувати позитивні та
негативні наслідки президентської каденції Віктора Ющенка.
Автор стверджує, що «помаранчева» команда виявилася неготовою
до тривалої конструктивної співпраці у владі. An attempt to analyze the positive and negative consequences of
presidential cadenza of Victor Yushchenko is done in the article. The
author concludes that “orange” team was not ready for a long-time
cooperation in power.