Вплив «лінгвістичного повороту» в соціогуманітарних студіях на сферу політичного в добу постмодерну - Потапенко, Я. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті зроблено спробу дослідити вплив «лінгвістичного повороту» у
соціогуманітарних студіях на сферу політичного через призму інтердисциплінарного
підходу, що поєднує елементи політології, теорії комунікації та лінгвокультурології. The author of the article made an attempt to research the influence of “linguistic turn” in
socio-humanitarian studios upon the political sphere through the prism of interdisciplinary
approach that unites the elements of politology, communication theory and linguoculturology.