Різновиди та умови встановлення рівноваги політичних інститутів - Рибій, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядаються сутність, основні різновиди та моделі інституціональної рівноваги, її взаємозв’язок з інституціональною ефективністю, а також характер її впливів на політичну систему. This article examined the nature, basic types and models of institutional balance, its correlation with institutional effectiveness, and the nature of its impacts on the political system.