Організаційний баланс ресурсів політичних партій в Україні - Лебедюк, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Досліджено особливості процесу трансформації організаційного типу політичних
партій в Україні, а також пояснено їх організаційний розвиток через запропоновану
систему індикаторів. The peculiarities of transformation process of party organization of political parties in
Ukraine have been considered and their organizational development has been explained through
the system of indicators.