Влияние глобализации на развитие рекриационной сферы - Саломатина, Л.Н.; Байдак, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто глобалізаційні процеси у туристичній сфері, об’єднання, диверсифікація та інтернаціоналізація. Подано аналіз цих процесів стосовно туристичного бізнесу в Україні. Показано перспективу розвитку туристичного ринку України
---------- Рассмотрены глобализационные процессы в туристической сфере, объединение, диверсификация и интернационализация. Дан анализ этих процессов применительно к туристическому бизнесу в Украине. Показана перспектива развития туристического рынка Украины
---------- The article considers globalization processes in the tourist sphere, as well as integration, diversification and internationalization. The analysis of these processes is given as applied to the tourist business in Ukraine. The prospects for development of the tourist market in Ukraine are shown.
----------