Роль дисципліни в процесі організаційного розвитку партій: українські реалії - Моїсеєва, А. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Аналізується феномен дисципліни, її структура, типологія та роль у забезпеченні розвитку партійних організацій на засадах внутрішньопартійної демократії. Пропонується авторське визначення терміна «органічної партійної дисципліни». The phenomenon of discipline, its structure, types and role in providing the development of party organizations on the principles of democracy inside a party are analyzed. Author’s determination of the term «organic party discipline» is offered.