Партійний бренд як фактор технологізації політичного процесу - Хорішко, Л. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається вплив технологічного підходу на політичну сферу. Акцентується увага на визначенні поняття та структури партійного бренда, його вплив на технологізацію політичного процесу. The article explains the role of technological approach in the political sphere. The attention is focused on defining the concept and the structure of the party brand, its impact on technologization of the political process.