Формування та реалізація іміджевої стратегії держави в умовах глобалізаційних змін - Качинська, Н. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Аналізується проблема формування та реалізації іміджевої стратегії держави на
міжнародній арені в сучасних умовах розвитку світового соціуму. Пропонується
концептуальна модель іміджевої стратегії держави із дослідженням теоретико-
методологічних особливостей кожного етапу. The problem of creating and implementing the state image strategy on the international
scene under the current conditions of world development is analyzed. The conceptual model of the state image strategy along with theoretical and methodological aspects of all the stages is proposed.