Антиглобалістський рух в Україні - Трофименко, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядається антиглобалістський рух в Україні. Звертається увага на окремі антиглобалістські організації та проекти. Аналізуються причини недостатнього розвитку антиглобалістського руху в Україні. Ukrainian antiglobalization movement is considered in the paper. A lot of attention is paid to the concrete antiglobalization organizations and their projects. Different reasons of underdevelopment of the antiglobalization movement have been analyzed.