Діяльність органів місцевого самоврядування Греції в умовах європеїзації - Булик, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Розглянуто основні етапи розвитку системи місцевого самоврядування в Греції на сучасному етапі. Проаналізовано нормативно-правову базу функціонування муніципалітетів та сільських громад, визначено основні фінансові ресурси їх діяльності. The main stages of development of the local body system in Greece nowadays have been considered. The normative base of activity of municipality and rural communities has been analyzed, as well as financial resources of their activities.