Політична компетентність як детермінанта соціального програмування розвитку суспільства - Лепська, Н. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті надається визначення сутності соціального програмування суспільного розвитку з точки зору його компетентнісної детермінації. Доводиться необхідність впровадження практики компетентнісно-орієнтованого ставлення до розробки і реалізації організаційних механізмів соціального програмування. The article contains the definition of the essence of social programming of social development in terms of its competency determination. The author proves the necessity of introducing the practice of competenceoriented attitude into the development and implementation of institutional mechanisms of social programming.