Темпоральність як основна генералізація типології прогнозів - Лепський, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Стаття присвячена дослідженню темпоральності як основного критерію типологізації прогнозів, що виступає основною генералізацією визначення прогнозів у системній та метасистемній модальності розвитку. The article describes temporality as a basic criterion of forecasts typology that is the main generalization of determining prognosis in the system and metasystem modality of the development.