Використання мовної комунікації в політичному дискурсі - Акайомова, А. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Статтю присвячено дослідженню мовної комунікації, зокрема тактики і стратегії аргументації і переконання, що їх використовують у політичному дискурсі. Автор акцентує увагу на конкретних мовних засобах, характерних для побудови політичного тексту. The paper studies language communication, in particular the tactic and the strategy of argumentation and persuasion which are used in political discourse. The author accentuates on concrete language means typical for the construction of political text.