Інформаційно-комунікативний аспект політичного маркетингу - Темерівський, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглянуто специфіку інформаційно-комунікативного аспекту в політичному маркетингу, проаналізовано основні види політичної комунікації. Визначено особливості паблік рілейшнз як одного з основних видів політичної комунікації. The article deals with the specification of informative and communicative aspect in political marketing, the principle aspects of political communication have been analysed. The peculiarities of public relations have been determined as the main type of political communication.