Формування здорової української нації у контексті ідеї громадянськості - Ярошенко, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
Статтю присвячено політиці охорони громадського здоров’я. Визначається цінність здоров’я як однієї з імовірних об’єднавчих національних цінностей в українському суспільстві. The article is dedicated to the public health protection policy. The health is considered as one of the possible national interests which could unite Ukrainian society.