Закарпатська еліта у великій політиці - Токар, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті увага приділяється проблемам участі представників регіональної
політичної еліти Закарпаття у великій українській політиці. Політичне життя в регіоні базувалося на підвалинах демократичного суспільства і політична еліта формувалася за демократичними принципами. Внаслідок цього представники закарпатської еліти почали заповнювати групи вищої української адміністративної, партійної та парламентської еліти. In the article the attention is given to the problems of participation of the regional political elite of Zakarpattia in the great Ukrainian policy. The political life was based on the foundations of the democratic society and the political elite were formed through the democratic principles. On account of this, representative of the elite of Zakarpattia started filling up the cluster of the highest Ukrainian administrative, party and parliamentary elite.