Євроатлантичний вектор зовнішньої політики України - Пошедін, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглядається особливість співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору у світлі рішень саміту НАТО у Лісабоні. The article considers the features of cooperation between Ukraine and NATO through the prism of NATO Summit in Lisbon.