Регіональні аспекти удосконалення системи управління персоналом на державній службі - Багмет, М.; Апанасевич, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розкривається суть регіональних вимірів удосконалення системи управління персоналом на державній службі та висвітлюється досвід Управління державної служби Головдержслужби України в Миколаївській області на шляху до прозорості влади і залучення громадськості до державотворення. The article reveals the essence of regional measurements of improvement the HR Management system in the civil service and reports the experience of the Office of Civil Service of The Main Department of Civil Service of Ukraine in the Mykolaiv region towards transparency in government and public involvement in the nation.