Місце і роль суспільного мовлення в інформаційному просторі України - Каращук, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглянуто важливість процесу становлення суспільного мовлення в
інформаційному просторі України як історично і соціально зумовленого продукту
політичного життя і політичної творчості населення сучасної України, що дає
можливість визначити основи інформаційно-комунікативних зв’язків суспільства і
держави, шляхи вдосконалення функціонування засобів масової інформації і комунікації. The article covers the importance of the process of becoming of public broadcasting in the information field of Ukraine as historically and socially dependent product of Ukraine’s political life, which makes it possible to determine based on information and communication society and state relations, ways of improving the functioning of media and communications.