Чутка як інструмент політичного маніпулювання - Бойко, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті розглядається процес використання політичного маніпулювання в боротьбі
за владу. Одним із основних факторів політичного маніпулювання є чутки, які мають низку характерних рис та особливостей. Автор також розкриває причини, що сприяють виникненню та циркулюванню політичних чуток. In this article the process of the usage of political manipulation in the struggle for power is considered. Rumours stands for one of the main factors of political manipulation, they have a few outstanding features and peculiarities. The author also discloses the reasons for initiation and circulation of political rumours.