Ефективне управління виробничими ресурсами як передумова інвестиційної привабливості вугільних шахт - Трифонова, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто підходи до управління виробничими ресурсами вугільних шахт виходячи з рівня ефективності їх використання з метою забезпечення адресного інвестування в основні технологічні ланки.
---------- Рассмотрены подходы к управлению производственными ресурсами угольных шахт исходя из уровня эффективности их использования с целью обеспечения адресного инвестирования в основные технологические звенья.
---------- The article considers approaches to managing productive resources on coal mines proceeding from their effective use in order to provide address investment in basic technological units.
----------